Acasa » Servicii candidati

Servicii candidati

Servicii pentru candidati
Compania noastra vine in ajutorul tuturor candidatilor care se afla in cautarea unui loc de munca in strainatate, oferindu-le acestora urmatoarele servicii:

Găsim locul de muncă potrivit ţinând cont de calificările şi dorinţele candidatului:
Pe lângă criteriile de bază ale viitorului job în străinătate, cum ar fi natura, cerinţele acestuia şi responsabilităţile pe care le veţi avea, trebuie luate în considerare şi aspecte de genul: 
este acest loc de muncă potrivit pentru dezvoltarea carierei mele pe termen lung? am perspective la acest loc de muncă? voi fi mulţumit la acest loc de muncă? 
În plus, clienţii noştri caută  în mod explicit să angajeze persoane din străinătate, sunt consiliaţi de noi în acest sens înainte de începerea procesului de recrutare, fiind astfel pregătiţi şi deschişi pentru integrarea colegilor străini.
Există şi alte aspecte fără a avea legătură directă cu viitorul loc de muncă, iar acestea trebuie lămurite înainte să luaţi decizia de a aplica pentru un post, cum ar fi: calitatea vieţii în localitatea unde veţi trăi şi munci, costurile de trai în acel loc, şansele partenerului să găsească un loc de muncă, ce fel de grădiniţe există şi care este calitatea sistemului educaţional în zona respectivă, dacă există legături directe de zbor între oraşul în care veţi locui şi ţara de origine.
Toate aceste detalii trebuie cântărite cu atenţie sau altfel spus, dvs. în calitate de aplicant trebuie să fiţi pregătit pentru ceea ce vă aşteaptă.

Sprijin substanţial la îndeplinirea formalităţilor
Deşi emigrarea în spaţiul european a devenit relativ uşoară, pătrundeţi într-un mediu nou şi, mai ales, necunoscut. De aceea, trebuie avute în vedere o serie de particularităţi culturale şi formale. 

Ajutor la învățarea limbii germane
Un aspect important în integrarea în noua ţară este învăţarea limbii. În cazul medicilor, limba este o condiţie preliminară. 
Fără dovada competenţelor lingvistice adecvate la "nivel B2" al cadrului european comun de referinţă, nu veţi putea obţine dreptul de liberă practică. În alte domenii, precum inginerie sau automotive, cunoaşterea limbii germane este importantă, însă nu este necesară o dovadă formală. În domeniul IT, din ce în ce mai mulţi angajatori cer doar cunoaşterea limbii engleze, cu toate acestea în viaţa de zi cu zi cunoscând limba germană veţi înlătura uşor eventualele obstacole. 
Dat fiind faptul că acordăm o atenţie deosebită acestui aspect, am dobândit cu timpul o vedere de ansamblu asupra posibilităţilor de a învăţa limba germană rapid şi eficient. Vă putem recomanda cursuri de germană atât în ţara dvs. de origine, cât şi în Germania, în funcţie de ritmul dvs. de învăţare şi posibilităţile financiare. Pentru medici este important de ştiut care certificate de limbă nivel B2 sunt recunoscute pentru obţinerea dreptului de liberă practică. Deseori, organizăm noi testările de limbă la diferite instituţii de limbi străine recunoscute.

Consultanţă oferită în limba română
Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiţi cel puţin un consultant care stăpâneşte limba română. 
Sunt foarte dificil de abordat probleme ce ţin de legislaţia fiscală sau alte domenii administrative într-o limbă pe care încă nu o stăpânim destul de bine. Nici în engleză nu este mult mai uşor. Cel mai bine se poate discuta despre acestea în limba maternă. La noi găsiţi o persoană cu care puteţi comunica oricând în limba română.

Sprijin identificare cazare
Cunoastem foarte bine zonele in care veti incepe sa lucrati si avem capacitatea de a va gasi cele mai bune solutii pentru relocarea dvs.

Aspecte interculturale:
Diferenţele culturale sunt o sursă frecventă pentru neînţelegeri. Este la fel de important să cunoaştem atât particularităţile propriei culturi, cât şi caracteristicile culturii germane. 
Multe neînţelegeri pot rezulta şi din firea rezervată a germanilor, care deseori este interpretată în mod eronat. Noi vă ajutăm atât pe dvs., cât şi pe angajatorul dvs. să minimalizaţi asemenea neînţelegeri, asigurându-vă un debut fără probleme la locul de muncă.