Acasa » Fondatori » Laura Ciuhu

Laura CiuhuLicenţiată a Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti, Laura Ciuhu ocupă, la doar 23 de ani, funcţia de director economic, iar la 27 de ani a înfiinţat propria firmă - Lara Business Consulting, care a reuşit să gestioneze pentru clienţii săi proiecte de peste 300 de milioane de euro, cu o cifră proprie de afaceri de 2 milioane de euro, ajungând rapid pe poziţia a doua în ierarhia firmelor de profil din România.

Laura Ciuhu gestionează un întreg grup de firme în care este acţionar unic sau partener asociat. Domeniile de activitate sunt variate: 
 • energie verde
 • contabilitate şi audit financiar
 • medicină
 • construcţii, managementul şi mentenanţa clădirilor
 • consultanţă în accesarea şi implementarea de proiecte utilizând fondurile europene
Acceptând mereu noi provocări, astăzi a ajuns să dezvolte parteneriate cu firme din Germania şi să-şi exindă activitatea grupului ei de firme pe piaţa germană.


2014 – prezent: Mobile Working srl
Bucureşti, România
Managing Partner
Mobile Working propune un parteneriat în vederea transferului de resurse umane din România prin angajarea acestora în ţări ale Uniunii Europene în diverse meserii (specialişti IT, medici, asistenţi medicali, infirmieri, îngrijitori bătrâni, bone etc.)

2014 – prezent: EMAS Business Consulting srl
Bucureşti, România
Managing Partner

EMAS îşi propune să ofere soluţii de finanţare nerambursabilă tuturor celor care doresc să dezvolte proiecte utilizând programele active ale Comisiei Europene. 
 • soluţii de finanţare nerambursabilă pentru clienţii săi şi, totodată, de a genera proiecte finanţate cu fonduri nerambursabile.

2013 – prezent: LPV Consult GmbH
München, Germania
Managing Partner

LPV Consult GmbH se bazează pe vasta experienţă a firmei LPV Proiect Consult SRL care, înfiinţată în 1991, în România, a reuşit - datorită unui management modern şi performant - să se impună rapid, atât pe piaţa românească, cât şi pe cea germană, ajungând înainte de criză să depăşească pragul de 3,5 milioane de euro ca cifră de afaceri. 
 • servicii complete şi competente de consultanţă, proiectare, execuţie şi service care satisfac cele mai exigente aşteptări.


2013 – prezent: Business Woman Magazine
Bucureşti, Romania 
Director Editorial

Revista Business Woman se adresează femeilor antreprenor, inclusiv celor cu profesii liberale, implicate în zona politică sau a diferitelor structuri de tip ONG, dar şi middle sau top managerilor femei din diferite companii din România, ilustrând poveştile lor de succes, tendinţele şi practicile urmate în business, ca experienţe semnificative şi potential inspiraţionale.
“Mă alătur cu tot sufletul proiectului Business Woman. Cred că în societatea românească lipseşte un elan general, un scop nobil. Iar la baza acestui elan general ar putea sta puterea şi intuiţia femeilor, în special a femeilor de afaceri. Este unul dintre motivele pentru care consider atât de important proiectul revistei Business Woman în piaţa media de la noi. Este motivul pentru care, de-a lungul timpului, am contribuit cu diferite interviuri şi articole la creşterea acestei reviste, iar acum m-am hotărât să-mi asum răspunderea funcţiei de director editorial."

2013 – prezent: The NEXT Building
Bucureşti, România
Managing Partner

THE NEXT BUILDING este noua divizie a SC LPV Proiect Consult SRL, dedicată serviciilor integrate de management pentru proprietari şi chiriaşi, oferind servicii de calitate pe acest segment oriunde în România.
servicii complete de administrare a clădirilor de birouri şi centrelor comerciale
 • consultanţă în domeniul imobiliar
 • inspecţii necesare înaintea evaluărilor, pentru finanţare sau reinnoirii asigurărilor, audituri de taxe de administrare
 • servicii complete de întreţinere a clădirilor.

2010 – prezent: LPV Proiect Consult
Bucureşti, România
Managing Partner

SC LPV Proiect Consult SRL, înfiinţată în 1991, a reuşit – datorită unui management modern şi performant – să se impună rapid, atât pe piaţa românească, cât şi pe cea germană. Instruiţi permanent, prin rotaţie, în Germania, specialiştii LPV se pot mândri cu o înaltă calificare, reuşind să răspundă celor mai exigente standarde europene.
LPV a reintrodus pe piaţa românească produse germane de prestigiu şi a redeschis gustul publicului pentru tehnica germană de încălzire. Astfel, LPV Proiect Consult este astăzi reprezentantul în România al celor mai importanţi producători din domeniul instalaţiilor de încălzire centrală şi climatizare, având în plus posibilitatea de a oferi o gamă variată de servicii.


2004 – prezent: Lara Business Solutions
Bucureşti, România
Fondator

Lara Sistem Solutions oferă soluţii complete în domeniul resurselor umane şi de contabilitate, salarizare privind administrarea personalului începând cu pontajul, calculul drepturilor, dezvoltarea personalului, precum şi formalităţile de încetare a activităţii. Lara Sistem Solutions a dezvoltat un serviciu de audit format din nouă persoane, dintre care cinci sunt auditori autorizaţi, putând oferi astfel atât un audit financiar al situaţiilor financiare şi un audit intern, cât şi consolidarea conturilor şi auditul conturilor consolidate, auditul operaţiunilor financiare, fuziuni, tranzacţii, grant-uri, dar şi auditul entităţilor aflate sub incidenta Comisiei
Naţionale a Valorilor Mobiliare şi auditul financiar al proiectelor finanţate din Fonduri Europene. Şi toate acestea cu o strictă respectare a Standardelor Internaţionale de Audit, a Standardelor Internaţionale de Contabilitate şi a Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară. 

2004 – prezent: Lara Business Consulting
Bucureşti, România
Fondator
Prima firmă înfiinţată de Laura Ciuhu, Lara Business Consulting, a reuşit să gestioneze pentru clienţii săi proiecte de peste 300 de milioane de euro, cu o cifră proprie de afaceri de 2 milioane de euro, ajungând rapid pe poziţia a doua în ierarhia firmelor de profil din România. 
consultanţă şi asistenţă în accesarea de fonduri nerambursabile 
consultanţă în afaceri şi management, oferind dezvoltare de proiecte pentru producerea de energie din surse regenerabile, sprijin pentru obţinerea bonusurilor acordate pentru cei care produc energie în cogenerare de înaltă eficienţă
 consultanţă pe piaţa de energie şi gaze, respectiv studii de piaţă şi de fezabilitate şi strategii de marketing 
servicii de management şi administrare a unităţilor producătoare de energie din resurse regenerabile.

EDUCATIE SI FORMAREAPTITUDINI ŞI COMPETENŢE PERSONALE 


LIMBI STRĂINE: 
 • Limba engleză (nivel C1)
 • Limba germană (nivel B2)

ACTIVITATE PUBLICISTICĂ: 
Din poziţia de Director Editorial al revistei Business Woman, Laura Ciuhu îşi doreşte să folosească experienţa acumulată, dăruind-o şi celor din jurul său, oamenilor tineri care îşi doresc să intre în lumea afacerilor – „Există zeci de cărţi care încearcă să te pregătească pentru a porni pe acest drum, dar pentru a reuşi cu adevărat ai nevoie de un partener cu care să stai de vorbă, care să-ţi dea un sfat, care să-ţi confirme că decizia ta este cea mai bună. Asta îmi doresc să fiu eu pentru voi, un tovarăş de drum pe care să-l simţiţi alături de voi, în faţa voastră şi în spatele vostru.”

"Pornesc spre depăşirea oricărui obstacol care apare în drumul meu având credinţa că voi reuşi, asemeni visătorului care crede că este ceea ce spune şi sfârşeşte prin a deveni ceea ce a spus că este. Încerc să fac în fiecare zi ceva care-mi place foarte mult şi nu-mi fac griji în privinţa unor lucruri viitoare care probabil nici nu se vor întâmpla. Energia acumulată datorită acestui fapt anulează lucrurile negative care se pot întâmpla oricui pe parcursul unei zile."